Sådan foregår leasing af bil

16. august / Anders Lundtang Hansen leasing af bil
Sådan foregår leasing af bil

Kører du bil? Har du selv købt den? Har du overvejet at lease en bil i stedet?

Hvis man nogensinde har prøvet at køre en bil, er det svært at slippe glæden ved selv at kunne bestemme tempoet, selskabet, ruten og generelt friheden ved at styre sådan et motoriseret køretøj selv.

For mange mennesker bliver det et overgangsritual at få fingrene i det berømte kørekort, som man har sparet op til længe, og man så endelig efter længere tid får erhvervet sig.

Men så står man ofte også tilbage og er en anelse fattig og har med stor sandsynlighed ikke råd til den nye Volvo, BMW, Mercedes eller andet bilmærke, som man ellers havde udset sig. Med de mange afgifter herhjemme på køretøjer, kan det også hurtigt blive en dyr fornøjelse at erhverve sig en bil – uanset hvor i livet, man står, eller hvor mange biler man har eget gennem tiden.

Man kan købe en brugt til, der har en del år på bagen, men så vil det nok være mest forsvarligt, hvis man har evner som en mekaniker, da man ellers nok skal forvente mange besøg på et værksted og efterfølgende mange kig ned i en tom pengepung.

Løsningen for dig kan være at lease en bil. Hvis du ikke kender til begrebet, kan vi forklare, at det i praksis handler om at leje en bil, hvor man betaler et engangsbeløb og får overdraget bilen. Efterfølgende skal man bare selv betale for benzin/diesel, forsikring og dæk.

Det er altså markant billigere end at skulle købe sin egen bil, og så er det faktisk ikke utænkeligt at anskaffe sig drømmebilen meget snart på den måde.

Men det kan være svært at genneskue de mange leasing-tilbud, der eksistere derude, for de kan variere fra sted til sted.

Så hvis du vil have drømmebilen meget snart, så skal du “køre forbi” Goleaseit.dk, der i sin enkelthed går ud på, at man beskriver ønskerne til ens leasing-kontrakt, så finder hjemmesiden tre uforpligtende tilbud på leasing, og så vælger du det tilbud, du mener, passer dig bedst.

Go’ fart fremover!