Smart mikro bybil til de korte hverdagsture i byen

11 november 2017 admin
Smart mikro bybil til de korte hverdagsture i byen

Bor du i byen og har du brug for en praktisk lille bil, som også er meget brændstoføkonomisk, så kan du overveje at anskaffe dig en mikro bybil. Mikro bybilen har mange fordele for dig, som bor i en større by og har brug for en bil til kortere ture i hverdagen. Mikro bybilen er så lille af størrelse, at den nemt kan parkeres overalt, og den fås i mange flotte designs.

Billig mikro bybil kører langt på literen

Vil du gerne have en bil, som ikke er for dyr at anskaffe, og som kører langt på literen, så er mikro bybilen også et oplagt valg. En mikro bybil koster typisk under 100.000 kr. fra ny, hvilket betyder, at du får en spritny bil til en rigtig god pris, og afgiften er meget lav. Mikro bybilen er desuden designet til at køre langt på literen, hvilken vil sige 20-30 km/literen, og de har en topfart på 150 km/timen i gennemsnit. Størstedelen af mikro bybilerne har en 1.0 L motor, og den er virkelig brændstoføkonomisk. Dermed er mikro bybilen også mere gavnlig for miljøet end, hvis du kører rundt i en stor bil.

Foto: 584747722

Ideelt transportmiddel til en person

Mikro bybilen er ideel til en bilist, men egner sig til gengæld ikke til børnefamilier, for der er ganske enkelt ikke meget plads i den. Sikkerheden i den lille bil, som kun er ca. 3-3,5 meter lang er god, men den bliver aldrig lige så sikker at køre i som en stor bil. Mikro bybilen egner sig heller ikke til at køre på motorvejen, fordi den begynder at larme, når den kommer op i høj fart. Men til gengæld har den mange fordele for dig, som har brug for en god lille praktisk og brændstoføkonomisk bil, som du kan køre kortere ture i til hverdag, og som du altid nemt kan parkere, hvis du lige skal et ærinde. På årsbasis vil du spare mange penge ved at have en mikro bybil i stedet for en større bil, og du forurener mindre, når du kører i den. 

Flere Nyheder