Skal I holde ferie på havet i år? 

11 august 2020 Sara Mortensen

Hvis I har bestemt jer for at I skal holde sejlferie i år, så er det fantastisk men det kræver også at man bruger lidt ekstra tid på at gøre klar til ferien. Det er ikke som at pakke kufferten og sætte sig ind i et fly. Med en båd er der mange flere ting der skal tages stilling til. Det siges at være en kæmpe frihed at have sin egen båd, fordi så kan man sejle lige derhen hvor man vil. Det er rigtigt nok, men der er også en masse pleje der spiller ind når man har en båd – pleje og arbejde. Når man så beslutter sig for at holde ferie på båden, så kræver det noget af en pakke og tjekliste i forhold til hvis man skulle på charterferie med fly. 

Hold et godt overblik med lange lister

Hvis man skriver alt ned, så er det meget bedre at huske. Derfor er det en god idé at skrive alt det man skal have med på ferie ned på en seddel. Du tænker måske at man selvfølgelig godt kan huske ens badebukser og tandbørste, men her taler vi mere om bådudstyr. Alt hvad man selv skal have med kan man sikkert godt huske. Bådudstyr er en anden snak. Der findes uendeligt meget bådudstyr, og der skal pakkes meget mere end man lige tror. Man skal hellere have lidt for meget bådudstyr med end for lidt. Der er ikke noget værre end at befinde sig midt ude på havet og så mangle noget afgørende bådudstyr. Derfor er listerne så god en idé, fordi man skaber sig et overblik over hvad man mangler og hvad man har i forvejen. 

Bådudstyr dækker som sagt over mange ting, og derfor er der også noget bådudstyr som man bare skal have med såsom navigation, fortøjninger og lignende. Der findes dog også bådudstyr som bare ville være lækkert at have. Det kan være udstyr til vandski eller lignende. Godt udstyr i god kvalitet er noget af det vigtigste at have med på en båd. Derfor er det også vigtigt at man har alt det bådudstyr med som man måske vil kunne få brug for midt ude på det blå hav.

Flere Nyheder