Sådan skrotter du din bil

28 august 2021 Steffen Hansen

Er din gamle bil ved at være færdig? Så er der to metoder til hvordan du kan du stadig kan få lidt penge for den. Hvis din bil er ved at have aftjent sin værnepligt, og det er tid for dig, til at anskaffe dig en ny bil, så er det godt at få lidt ekstra penge på kistebunden, eller til at købe din nye bil for. Læs mere hvis du vil vide, hvordan man skrotter sin bil.

Forsøg at sælge den

Selvom din bil mere eller mindre er færdig, og hører til på en skrotplads, så er der stadig mennesker der er villige til at give nogle penge for den. Det kan være de skal bruge den til reservedele, eller måske til markræs. Det kan også være at din bil, tilfældigvis er deres yndlingsbil, og at de derfor vil forsøge at reparere og renovere den. Du skal dog ikke forvente at få meget mere end skrotprisen for den, med mindre det er en gammel og sjælden bil.

Sælg den til en skrothandler

I dag findes der mange skrothandlere rundt omkring, som køber din bil og skrotter den for dig. Prisen du kan få er fast og gælder de fleste bilmærker og modeller. Der er nogen biler som enten er sjældne, eller gamle, som kan give lidt flere penge til dig. Det kan være at skrothandleren vil forsøge at reparere den, eller renovere den, og sælge den videre i håbet om profit. Som udgangspunkt bliver din bil dog skrottet.

Find en skrothandler

Om du leder efter en skrothandler i Ringkøbing, Vejle eller Roskilde, så er der masser af muligheder for at få skrottet sin bil. Der findes også en del bilforhandlere, mekanikere og autoværksteder, der kan hjælpe dig, ved at købe bilen af dig – til skrotpris – og sørge for at bilen bliver skrottet på en forsvarlig måde.

Flere Nyheder