Sådan kommer du sikkert hen til et autoværksted

27 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan kommer du sikkert hen til et autoværksted

Der er ikke noget mere uplanlagt, end når man kommer kørende ned ad vejen i ens egen tanker med tanke på, hvad der skal ske, når man kommer frem til ens destination, og så begynder bilen at hoste, harke, prutte, sprutte og lave mærkelige lyde.

Før du har set dig om, så er bilen kommet til standsning, og det var ikke med din gule vilje, og det er øjensynligt ikke fordi, du er løbet tør for benzin eller anden brændstof, som din bil kører på.

Du forsøger gentagende gange at starte bilen igen uden held; du stiger ud og kigger omkring på bilen, som ser fin ud, så der har ikke været et uheld umiddelbart.

Når du åbner motorhjelmen, kan du da godt se, at der lugter lidt anderledes, og der er også en anden røg end sædvanligt, men her må du også sande, at dine evner som bilmekaniker er mildt sagt mangelfulde.

Den eneste mulighed er et autoværksted i Højby, da det er tættest på, men du befinder dig lidt på herrens mark, for du ved ikke helt sikkert, hvor du er henne, da du tog, hvad du troede, var en smutvej, men nu er du lidt fortabt.

Det er en landevej uden oplysning, og biltrafikken efterlader ikke noget ønske om, at nogen lige umiddelbart kommer forbi og samler dig op.

Derfor må du tjekke med din smartphone med sin GPS-indstilling, hvor du befinder dig, så du kan lokalisere adressen.

Derefter kan du ringe til autohjælp, hvis du er medlem af sådan noget, eller du kan prøve at høre det givne autoværksted i Højby, som du finder nummeret til på nettet på selvsamme telefon, om de gider køre bilen ind på deres værksted.

Måske kan de stille en lånebil til rådighed, og ellers må du ringe efter en ven eller familiemedlem, der kan komme og hente dig.

Så er det ellers bare med at vente, til bilen er repareret. 

Flere Nyheder