Sådan finder du fede alufælger til bilen

11 november 2017 admin
Sådan finder du fede alufælger til bilen

Er du på jagt efter de helt rigtige alu-fælger til din bil, så er der et par ting, du skal være opmærksom på, når du skal ud og købe dem. Du kan få alu-fælger i mange forskellige størrelser og fede designs, som understreger bilens dynamik og ser cool ud på køreturen. Du kan købe alu-følger hos mange forskellige forhandlere, som har et bredt udvalg, men det er først og fremmest vigtigt, at de smart alu-følger, du gerne vil have monteret på bilen, også passer til den. Hvis alu-fælgerne er større end dækkene, så kræver det, at du også får monteret nye dæk, som ikke støder mod skærmkassen.

Vigtigt med godkendte alu-fælger

Du kan med fordel vælge en forhandler, som er specialiseret i salg af alu-fælger, for så kan du få gode råd og vejledning i forbindelse med køb af alu-fælger. Det er selvfølgelig også vigtigt, at fælgerne er godkendt og passer til din bil, så du får dem godkendt næste kan, din bil skal til syn. Alu-fælger, der er mærket med det tyske certifikat TÜV er godt at kigge efter, for det betyder, at alu-fælgerne kan klare forskellige slags belastninger, og de har en lang levetid. Desuden giver de flere forhandlere dig en 2 års garanti på dine alu-fælger.

Foto: 541586227

Korrekt montering og vedligeholdelse af alu-fælger

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at dine alu-fælger bliver monteret korrekt, så kan du lade forhandleren gøre det. Men nogle bilister kan selv montere deres alu-fælger på en korrekt og forsvarlig måde, og så er det jo billigere. Du skal huske at vedligeholde dine alu-følger løbende, så der ikke samler sig bremsestøv på dem, for det vil sætte sig så godt fast, at det giver skjolder. Du kan nemt rengøre alu-fælgerne med vand og opvaskemiddel på en blød klud, og efterfølgende kan du smøre dem med bilvoks, så de bliver strålende at se på.

Flere Nyheder