Nemmeste måde at få en skrotpræmie på!

06 august 2018 Anders Lundtang Hansen
Nemmeste måde at få en skrotpræmie på!

Så kom tiden endelig.

Dit gamle øg af et forhenværende køretøj har samlet så meget rust, at man dårligt kan se, hvilken farve karosseriet havde oprindeligt, og dine venner har joket med, at Nationalmuseet har ringet og vil høre, om de må udstille din veteran-bil.

Det er med at andre ord blevet tid til at indse, at den bil, der nu bedst går under betegnelsen “skrotbunke”, hverken får din kone til at juble af at se på den eller er nogen pryd at beskue i indkørslen for hverken dig selv eller naboerne.

Men du kan jo ikke efterlade din tidligere bil dér, og omvendt gad du da godt at få en sidste skilling for det, der er tilbage af din gamle bil, så det ikke bare skal blive en eklatant udgiftsforretning at skille sig af med den for dig.

Kunne man få nogen til at hente den og samtidig få den bedste skrotpræmie for bilen? Endda måske i form af kontanter i hånden og en garanti for, at man fik den bedste skrotpræmie for dytten?

Mange skrot-handlere lokker nemlig med, at de nok skal give den bedste pris, men nogle gange skal man selv aflevere bilen, som jo tit ikke kan køre mere, og når man så efterfølgende undersøger markedet, så opdager man, at der er meget forskel på, hvad den enkelte forhandler vil give for din bil, og man derfor måske blev snydt.

Men den sikre garanti findes hos Skrotmanden.dk.

Hos dem er du altid sikker på at få den bedste skrotpræmie for din bil, og så får du endda pengene kontakt i hånden, mens de selv sørger for at fjerne bilen – uanset hvor i landet, du bor.

Det foregår så simpelt, at du udfylder en formular på firmaets hjemmeside, som vi linkede til herover, med din skrottede bils specifikationer, og så vender de retur til dig med et favorabelt tilbud.

Så er der alligevel noget ved at have skrot parkeret.

Flere Nyheder