Kom let omkring med en kabinescooter

05 marts 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for nem transport i dit lokalområde? Så bør du overveje at investere i en smart og moderne kabinescooter.

Hvad er fordelene ved en kabinescooter?

Der er mange fordele ved at anskaffe en kabinescooter når behovet for en bil ikke helt er til stede. Det kan sagtens være at du bor relativt tæt på job eller indkøbs muligheder men at du ikke har mulighed for at bruge offentlig transport. Og selv om det er sundt at cykle er det ikke altid lige sjovt – især ikke hvis det regner eller det er frostvejr, eller man skal købe stort ind.

Her vil en kabinescooter kunne være til stort hjælp. Med en kabinescooter kan du sidde inden for i tørvejr – og, for mange kabinescooteres vedkommende, i varmen. Flere moderne kabinescootere er nemlig udstyret med et varmeapparat i kabinen som gør at du ikke fryser til is i løbet af køreturen. Og så vil du have plads til både dig selv og dine indkøb.

Fordelen ved at købe en kabinescooter frem for en mindre bil er først og fremmest at du slipper for dyre afgifter. En eldrevet kabinescooter er nemlig helt fri for den slags.

Desuden har du flere muligheder for at parkere din kabinescooter når du triller rundt i tættere bebyggede områder – for eksempel ved det nærmeste indkøbs center – end du har med en bil. Og så forurener en kabinescooter, som kører på batteri, på ingen måde så meget som en benzindrevet bil.

Køb din nye kabinescooter hos Electric Vehicles på Bornholm

Hvis du bor på Solskinsøen, som Bornholm også kaldes, er der rige muligheder for at få glæde af en kabinescooter. Du kan med fordel købe din kabinescooter hos Electric Vehicles, som fører et stort og velassorteret udvalg af kabinescootere fra de bedste producenter – se dem alle på hjemmesiden electric-vehicles.dk.

Flere Nyheder