Kører det for dig med kørekortet?

17 august 2018 Troels Nielsen
Kører det for dig med kørekortet?

Har du taget kortet, eller skal du til at tage det i den nærmeste fremtid – og med kortet mener vi altså ikke symaskinekørekortet, eller kørekortet fra Legoland, men derimod et kørekort, som giver dig ret til at føre bil i Danmark.

Det vil som regel selvfølgelg være et Kategori B kørekort, som giver dig ret til at føre en personbil, men det kan også være at du skal til at hoppe ud i et såkaldt “stort kørekort”, som er kategori C.

Nu skal den her artikel ikke handle så meget om bogstaver og kategorier af kørekort.

Til gengæld kan du få et usædvanligt godt tip til, hvordan du finder frem til en køreskole i nærheden af, hvor du bor. I stedet for at du skal google dig frem til køreskoler, og have dem alle fremme på forskellige faner på samme tid, så det virker uoverskueligt, så går du bare én gang for alle ind på Licenso.dk, som er en genial portal, som har samlet alle kørekoler i Danmark under ét.

Det bliver simpelthen ikke nemmere for dig.

På forsiden af portalen har du med det samme mulighed for at søge efter køreskoler i danmarks 9 største byer, og hvis du bor et andet sted i landet, så skal du blot indtaste dit postnummer, og vupti, så popper alle køreskolerne i dit område op, med det samme. 

Når du har fået oversigten frem, kan du i ro og mag gå ind på hjemmesiden for hver enkelt køreskole, og læse mere og sammenligne priser og tilbud.

Som en ekstra god service giver Licenso.dk dig et overblik over priserne på forskellige standardelementer, som du skal tage med i betragtningen, når du skal tage kørekort. Det kan eksempelvis være prisen på en teoriprøve, prisen for glatbane eller prisen på selve køreprøven. Det er altså rart at have overblik over på forhånd.

Endelig giver siden dig også gode tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger køreskole.

Gå i 5. gear og hop ind på siden i dag.

 

Flere Nyheder