Kald til samling som automekaniker

14 april 2020 Anders Lundtang Hansen

Det kan godt være svært at få ørenlyd på et autoværksted, fordi der for det første kan være mange mennesker, der arbejder på kryds og tværs sådan et sted, og deres værktøj kan larme en del.

Desuden er sådan et værksted sjældent konstrueret til, at man skal kunne råbe stedet op, fordi der er dårlig akustik sådan et sted, at man blot oplever en masse rumklang.

Derudover kan man risikere, at ikke alle lige kan høre efter, eller også er der den brovtende tone på sådan en arbejdsplads, at man ofte oplever, at ikke alle gider høre efter – medmindre man er chefen selv.

Er man ikke det, så må man bede chefen om, at alle lytter efter, når man taler på stedet, hvis man har myndighed og tilladelse til dette, om man så kommer udefra eller er ansat på stedet.

Men hvordan sørger man så for, at dem, der trods alt er på arbejde og mødes på arbejdspladsen den dag, lytter efter og er samlet?

Det er jo ikke sådan et sted, hvor folk sidder ved deres computer hele tiden og kan læse en mail om, at man skal mødes senere, og man får måske heller ikke tjekket telefonen for det sammen.

Men indkalder man til møde lang tid ud i forvejen, som ellers virker smart, så risikerer man også bare, at folk glemmer det.

Det bedste er derfor at lave en kombination af dette, hvis man ved, at mødet skal finde sted på sådan en arbejdsplads, hvor der måske ikke lige er mødelokaler eller faciliteter til den slags, hvorfor man må gøre det i selve værkstedshallen.

Meld det ud i god tid, så folk bliver opmærksomme på det, og meddel så dagen før, at der bliver møde dagen efter; og på dagen siger man lige, hvad tidspunkt man skal mødes.

Lidt relateret dertil slutter vi lige af med at fremhæve den bedste automekaniker i Odense, Oae.dk.

Flere Nyheder