Intet liv uden en styrthjelm

09 august 2018 Anders Lundtang Hansen
Intet liv uden en styrthjelm

Det er så sejt at køre på knallert, scooter eller motorcykel uden styrthjelm, ikke sandt?

Nej, det er det faktisk slet ikke. Det er lige så farligt at køre uden styrthjelm, som det er at køre bil uden sele.

Det er et meget uheldigt fænomen, at det især blandt yngre brugere af de tohjulede maskiner ynder at benytte dem uden at have styr på sikkerheden, og det fænomen smitter desværre nedad og påvirker andre mennesker i en negativ retning at undlade specielt styrthjelmen.

Man må antage, at alle mennesker, der kører motorcykler og lignende anordninger, gerne ser frem til at køre den næste tur igen, men når de sætter sig bag styret på sådan en motordreven maskine uden styrthjelm, så er der en stor fare for, at det kan blive deres sidste tur, hvis det går galt.

Chancen for fatale konsekvenser ved ulykker stiger gevaldigt, når man ikke har helgarderet sig med det rette sikkerhedsudstyr, hvor noget af det vigtigste netop er at beskytte sig med en styrthjelm.

Der er risiko for at komme slemt til skade, blive invalideret for livet som en grøntsag, så man ikke kan klare sig selv længere, eller ligefrem at dø på længere eller kort sigt – og så skal der ikke nogen stor diskussion til for at indse, at ingen af disse scenarier er at foretrække for hverken en selv eller de pårørende.

Det handler om at iføre sig den rette styrthjelm, og det gør du netop via Styrthjelm.dk, der har mange gode styrthjelme på lager fra kendte brands, og på deres hjemmeside kan du blandt flere fornemme slags servicer se en video med en guide til, hvordan du finder den styrthjelm, der passer og beskytter sig bedst.

Deres styrthjelme er til salg til gode priser, og hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, så er der rabatkoder at hente på køb hos dem.

Beskyt dig korrekt – det gælder livet!

Flere Nyheder