Interesseret i Mercedes GLC? – så læs mere her

09 juli 2018 Troels Nielsen
Interesseret i Mercedes GLC? - så læs mere her

Mercedesfabrikkerne er kendt for at levere kvalitet til deres kunder, og de har gjort det igen med model GLC.

Prisen ligger på ca. 1,5 mio. og opefter, hvilket er et fornuftigt prisleje. Se forøvrigt den officielle prisliste her: Mercedes GLC prisliste

Herunder kan du læse en anmeldelse af bilen:

Køreegenskaber

 

Vi tog bilen lidt på afveje på et snedækket og mere kuperet terræn, for at teste effekten af det permanente firehjulstræk 4MATIC, og lad os sige med det samme at GLC bestod testen til fulde, og selv under de mere vanskelige køreforhold, var affjedringen desuden også stadig komfortabel.

Bilens nitrins automatgear fungerede desuden meget fint og præcist, både op og ned. 

Komfort

Når det kommer til komfort i denne lækre bil tør vi godt anvende udtrykket luksus, for det er absolut den bedste betegnelse til model GLC, hvor der er masser af plads samt et fantastisk udsyn.

Kabinen er udstyret med nappalæder, og der er sørget for det det gode indeklima i bilen ved hjælp af ionisering.  

Bilens interieur er kendetegnet ved en lækker finish på alt fra kanter og knapper til interieurlister, og de ergonomiske sæder bidrager godt til en behagelig kørsel.

Bilens rummelige bagagerum er desuden en fornøjelse med hele 505 liter, som kan forvandles til 1600 liter, når du inddrager pladsen fra sæderne 

Motorkraft

Med sin 2,1 ltr dobbeltturbo diesel er der masser at kræfter at gøre godt med i motoren, som har 204 heste at sparke med, og et moment på 500 nm.

Brændstofmæssigt ser det hele også særdeles fornuftigt ud for så stor en bil med 20 km/l. 

Sikkerhed

Mercedes har altid haft stor fokus på sikkerhed i deres biler, og det gælder selvsagt også for model GLC, som med sine sensorer kan give dig signal om afvigelser i din kørsel, som kan have indflydelse på køresikkerheden.

Desuden er bilen udstyret med automatisk nødbremse, der er i stand til at registrere fodgængere, samt alarm for krydsende trafik. 

Alt i alt må vi overgive os til denne Mercedes model GLC, som du kan glæde dig til at køre i. 

 

 

 

Flere Nyheder