Hvornår er det et værksted, og hvornår er det til hobby?

04 oktober 2019 admin

Hvis vi lige ser bort fra, at et autoriseret værksted med et firmanavn, CVR-nummer, er momsregistreret og så videre er et værksted uden den mindste tvivl, så er det angående almindelige mennesker, at vi vil have dig til at se indad, om du har et værksted, eller hvad det er?

Har du reelt omdannet din garage til et sted, hvor du kan reparere alt fra møbler til legetøj og biler for dig selv og venner, uden der går decideret forretning i det?

Eller er vi mere ude i, at du har brug for et tilholdssted, hvor du kan slappe af og være dig selv, uden du skal forholde dig til kone, børn, husdyr, indkøb, arbejde, regninger og så videre?

Der er intet galt med nogle af delene, men hvis du helt ærligt må indrømme, at du nok nærmere heller til den sidste del, så er det måske noget med at omdanne stedet til, hvad det er: et tilflugststed af en mandehule.

Mange mænd tror dog, at de er nødt til at have en rationel forklaring på at lave noget konstruktivt og konkret for at kunne trække sig tilbage og ikke blive forstyrret, men sådan er verden faktisk ikke.

Alle mennesker har brug for at slappe af og koble fra, og det kræver ikke en undskyldning.

Kvinder gør det også, men de kommer ikke med en anden forklaring, end at de lige trænger til at være dem selv – tænk blot på, hvor længe man kan gemme sig på badeværelset.

Så fremfor at indkøbe alt muligt dyrt værktøj, som du ikke kender til, og som du halser efter, når konen kigger ind, så køb dog en sofa, noget spiludstyr, et TV og så videre, hvor du kan koble hjernen fra.

Leder du dog efter et reelt værksted, som du nævnte i starten af artiklen her, så skal du nok nærmere kigge i retning af dette værksted i Hørsholm ved navn boomerangauto.dk.

Flere Nyheder