Hvorfor vælge en

11 november 2017 admin
Hvorfor vælge en

Når du skal ud og købe en ny cykel, er det vigtigt, at du vælger en model, som passer til dine behov i hverdagen. Kører du kortere ture til og fra arbejde, så er det oplagt at vælge en klassisk cykel eller en citybike. Grunden til at klassiske cykler – også kaldet ”bedstemor”/”bedstefar”-cykler er så populære, skyldes, at denne type cykel er det perfekte transportmiddel, når du skal køre småture og f.eks. have indkøbsposer med.

Flotte retro-modeller i solidt design

En klassisk cykel er kendetegnet ved et solidt design med brede skærme og dæk, bagagebærer, frakkeskåner og cykelkurv. Cyklen har en lav indstigning, hvilket er en fordel, hvis du f.eks. har været ude at shoppe og har en tung taske eller indkøbspose med. I dag kan du vælge mellem mange flotte retro-modeller på markedet, som også har 3-7 indvendige gear, hvilket gør det nemmere at træde i pedalerne, og som passer til et moderne liv.

Spar penge og køb din klassiske cykel online 

Du finder et stort udvalg af klassiske cykler på nettet, hvor du kan gå ind og sammenligne modeller og priser i de forskellige netbutikker. Fordelene ved at købe en klassisk cykel online er, at hvis bare du ved, hvilken størrelse cykel og hvilken model, du gerne vil have, så er det nemt at bestille den og få den leveret direkte til døren. Du får den samme professionelle vejledning og gode kundeservice, når du handler online, som hvis du handler i en fysisk butik. Ofte har cykelhandlerne gode online-tilbud, så der også er penge at spare.

Foto: 131871017

Stort udvalg af klassiske cykler til mænd og kvinder

Du kan eksempelvis besøge cykelforhandlere som https://cykelexperten.dk/ eller https://www.fribikeshop.dk , hvor du finder et stort udvalg og mange gode tilbud på klassiske cykler i kendte mærker som Centurion, Raleigh, Esben, Jaguar, Kildemoes og mange flere. Af klassiske mandecykler kan du bl.a. vælge imellem en sort Raleigh Classic de Luxe, som er en moderne retro-cykel i stilsikre farver med 7 indvendige gear og fodbremse. Raleigh har fremstillet cykler siden 1886 og står for kvalitet og tradition. En anden retro-cykel til herrerne er Gazelle Tour Populair med op til 8 indvendige gear og fodbremse. Det er en robust cykel med stål stel, stål bagagebærer og rustfri fælge. Modellen med 8 gear har desuden en tradition Brooks lædersadel, og på denne cykel kommer du til at sidde i en god og afslappet position. Til damerne fås bl.a. en Kildemoes City Retro i klassisk solidt retrodesign med kurv, 7 gear og fodbremse. Cyklen er den perfekte hverdagscykel med god komfort, som fragter dig pålideligt fra A til B. En anden smart model er Everton Retro Soul, som er en klassisk damecykel med lav indstigning og 7 gear, så du elegant kan stige på og af cyklen, også selvom du har tunge indkøb med i cykelkurven. I det flotte udvalg af klassiske cykler kan du helt sikkert finde en model, som passer til din smag og dit cykelbehov i hverdagen.

Flere Nyheder