Hvilken type cykel egner sig bedst til kørsel i byen?

11 november 2017 admin
Hvilken type cykel egner sig bedst til kørsel i byen?

Betegnelsen Citybike dækker over en række cykler til kvinder og mænd, som er designet til kørsel i byområder. Citybiken er ideel, når du skal køre kortere ture til og fra arbejde, eller hvis du gerne vil cykle en længere hyggetur i weekenden, for du kommer hurtigt fra A til B. Citycyklen er tungere end f.eks. en sportscykel, og de brede dæk egner sig godt til at køre på asfalt i byerne. Du kan nemt stige af og på en citybike, og du kan cykle i dit almindelige hverdagstøj. Med en citybike får du en slidstærk cykel, som du kan bruge hver dag, og som kræver minimal vedligeholdelse. Du kan købe citybikes hos cykelhandlere over hele landet, og ofte er der penge at spare, hvis du handler online. Citybikes fås i mange forskellige mærker som Kildemoes, Batavus Nishiki, Winter, Centurion, Falter, Raleigh, MBK Concept og mange flere. Eksempelvis finder du gode tilbud på citybikes hos https://www.fribikeshop.dk/cykler/transport/citybikes.

Citybikes til kvinder med elegant og cool look

Blandt citybikes til damer kan du eksempelvis vælge en Kildemoes Urban Graceful, som er en perfekt kombination af den klassiske damecykel og citybiken. Den har et stilfuldt look, 7 indvendige Nexus gear med V-bremse for og fodbremse bag, og den kan nemt bringe dig omkring i hverdagen. Kildemoes Street Flow er en klassisk damemodel i et frisk pink design, som nok skal vække opsigt med sit cool og sporty look. Den har ligeledes 7 indvendige Nexus gear og fodbremse.

Foto: 560163877

Solide og sporty citybikes til mænd

Blandt citybikes til herrer finder man Kildemoes Logic Sport, som er en komfortabel og solid cykel med 7 indvendige Nexus gear og rullebremser for og bag, som giver dig en effektiv nedbremsning uanset vejret. Cyklen har et cool og sporty look, og stellet er fremstillet af aluminium. Batavus Cs Spirit er en luksuriøs citybike, som er komfortabel af køre på, og som har et frontlad, der gør cyklen funktionel for den cyklist, som gerne vil transportere sin taske eller indkøb. Cyklen har et high rise styr, så du får mindre vægt på hænder og arme, 7 indvendige gear samt rullebremse. Går du på cykel-jagt online og sammenligner priser, kan du helt sikkert finde en citybike til en god pris, som passer til dig, og når du bestiller den i webshoppen, får du den nemt og hurtigt leveret.

Flere Nyheder