Hvad tager en skrothandler i København imod?

29 marts 2020 Anders Lundtang Hansen

Skrot kan jo være mange ting, og måske betragter den ene person ikke noget skrot som ubrugeligt, men ser muligheder i potentiale i det, om det så er til brug som reservedele, noget kunstudstilling eller noget helt andet.

Sådan har samfundet jo ofte hængt sammen i den forstand, at vi byttede os til ting, som man måske havde meget af i forvejen, eller som man ikke kunne bruge længere, men som en anden person havde brug for.

Sådan er det også med de ting, som man ser uduelige til at være noget, der kan benyttes længere.

Og det er da klart, at man måske ikke kan bruge det længere i sin oprindelige funktion, og man har repareret det i det uendelige, så det ikke længere er funktionsdygtigt – alting har jo en udløbsdato.

Men modsat levende ting så forsvinder meget slags skrot sig ikke, så mens nogle gerne vil af med deres ting hurtigst muligt, så er andre interesserede i at anskaffe sig dette, og det er her, hvor skrothandleren kan komme ind som den gode mellemmand såsom https://www.jernkaellingen.dk/ 

Så behøver den enkelte person ikke lede forgæves på nettet efter, hvor man finder en aftager, da man kan regne ud, at man skal besøge en skrothandler for at finde nogle af de ting, man eventuelt har brug for.

Det er desuden godt for miljøet, så man ikke bare smider skrot bort enten i naturen eller til omdannelse på en genbrugsstation, hvor der alligevel skal bruges tid og ressourcer på at komme af med det.

Genbrug er altid godt, så længe det ikke sviner eller gør folk syge, og sådan bør man altid tænke angående skrot, selvom man måske et stålsat i, at her har man at gøre med noget, som er dømt helt dødt.

Andre kan måske benytte det til noget, som man slet ikke havde forestillet sig – og den chance skal man ikke tage fra dem.

Flere Nyheder