Her kan du få en god skrotpris for din bil i Nordsjælland

10 november 2019 admin

Har du en bil, der er ved at have tjene sin pligt, så kan det være værd at overveje at sælge den til dit lokale autoophug. På denne måde, kan du få nogle penge ud af handelen, og lade bilen blive nedbrudt på en miljøvenlig måde. Her er det vigtigt, at vælge et autoophug der er miljøgodkendt. Det er din sikkerhed for at hele processen bliver overholdt de høje standarder der er, for at beholde sin status som miljøgodkendt autoophugger. Du kan dermed gå derfra med god samvittighed over at have valgt en miljøvenlig løsning, der kan anvendes igen til andre gode formål. En miljøvenlig autohugger kan få helt op til 85 % af bilen til at blive genanvendt. Det betyder, at din bil undgår at blive en miljøbombe, man ikke kan få noget ud af. Prisen du får for skrotning af din bil er skattefri, hvilket gør at du kan bruge pengene præcis som du vil. 

Hvilken autoophugger er bedst at anvende i Nordsjælland?

Hvis du er bosiddende i Nordsjælland, er der vidst ingen tvivl om, hvilken autoophugger du skal vælge. Det gælder både, hvis du ser på trustpilot eller hører de lokale i byen. Her vil der være et flertal for at vælge Kroghs Autogenbrug. Her kan du forvente en fair dagspris, som belønning for at du vælger en miljøgodkendt autoophugger. Alt efter hvilken bil det er, kan prisen variere en smule. Der bliver naturligvis vurderer, hvor meget der kan genanvendes, således det kommer alle til gode.

Når du skal have udbetalt skrotpræmien for din bil, er det vigtigt at få bilen afmeldt. Det er vigtigt, at den har ansvarsforsikring og den må maksimalt veje 3500 kg. Du kan afmelde den hos Centralregisteret for motorkøretøjer, når du afleverer den til skrot. 

Har du spørgsmål til ovenstående anbefaler vi at du kontakte det lokale autogenbrug i Nordsjælland

Flere Nyheder