Forebyg reparationer med et basiseftersyn 

06 november 2019 admin

Trænger din bil til at komme på værksted? Skal du have lavet et serviceeftersyn? Skiftet fra sommer- til vinterdæk eller er der opstået en pludselig skade? Så er der mange kvalificerede mekanikere i Skanderborg, der kan hjælpe dig videre. 

Hvis du er bilejer, så kender du måske allerede til, hvor dyrt det kan være, når bilen skal på værksted. Alt afhængig af skaden, kan man hurtigt ende med en dyr regning, når man tager derfra. Det kan derfor også være en fordel, at man vælger en erfaren automekaniker. Derudover kan det også være rart med en mekaniker, hvor man føler sig i gode hænder – og det er der selvfølgelig flere ting der kan påvirke. Udover erfaring, så kan forventningsafstemning også spille ind. Altså, lytter mekanikeren til, hvad der er behov at skulle laves? Og forventningsafstemmer mekanikeren med dig, før der påbegyndes reparationer, som du ikke har godkendt, og som kan give en uventet regning i sidste ende? 

En af måderne som en automekaniker kan hjælpe dig med at forebygge reparationer er gennem et basiseftersyn. 

Forebyg reparationer med et basiseftersyn 

Det kan især være en fordel at få foretaget løbende basiseftersyn hos din mekanier. På den måde kan du nemlig være med til at forebygge skader reparationer på bilen, da tingene bliver taget i forkøbet. 

Ved et basiseftersyn gennemgås der bl.a.: 

– Skift af motorolie

– Om gearkassen har utætheder

– Batteriet

–  Bremser

– Dækstand og dæktryk

Disse er blot nogle af de ting, som kan gennemgås i et basissyn. Som listen viser, tjekker mekanikeren  vigtige dele ved bilen, og gennemgår hvordan de fungerer. Hvad end du har en personbil, varevogn, firmabil eller andet, så kan det være en god investering med et basiseftersyn. Det er nemlig en måde at få overblikket over bilens tilstand, og om den fungerer som den skal. Hvis du er på udkig efter et autoværksted i Skanderborg, kan du læse mere her om service af din bil

 

Flere Nyheder