Find din lokale skrothandler i Holstebro her

12 oktober 2020 silje_hansen

Har du en gammel eller ældre bil der hjemme, som du ikke bruger eller som ikke kan synes, så er den faktisk stadig penge værd. Inden du derfor overvejer at skrotte den mod betaling, så er det værd at undersøge, om bilen lever op til de krav der er sat for at du kan få en skrotpræmie for din gamle bil.

Det hænger sammen med at bilproducenterne tager sit ansvar i at bilerne bliver genbrugt som meget som muligt, når de bliver skrottet. Hvis der derfor er nogle dele, som kan bruges igen skal det gøres samtidig med at bilen ellers bliver nedbrudt på en ansvarlig måde, så det ikke skader miljøet og så det evt. kan genbruges til produktion af nye biler.

Sådan får du udbetalt skrotpræmien for din gamle bil

Der er nogle enkelte krav, der bliver stillet til at din bil kan få udbetalt en skrotpræmie, når du skrotter den. For at det overhovedet kan lade sig gøre, skal du vælge en miljøgodkendt skrotforhandler, da det ellers vil komme til at koste dig penge, at få skrottet din bil.

Nogle af kravene for at din bil kan få udbetalt skrotpræmien, er blandt andet at den ikke må være ældre end juli år 2.000. Derudover må der maksimalt være plads til 9 personer inkl. føreren. Bilen må heller ikke veje mere end 3.500 kg, og skal have været tilmeldt den lovpligtige ansvarsforsikring, inden pladerne evt. er blevet afmeldt. 

Hvis du kan nikke ja til disse krav, er du godt på vej til at få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil.

Hvilken skrothandler kan du vælge i Holstebro og omegn?

Er du fra Holstebro eller Vestjylland, kan vi hjælpe dig med at finde en miljøgodkendt autoophugger til dig. Her kan vi anbefale at du vælger veder-skrot.dk, hvis du skal have hjælp til skrotbiler i Holstebro.

Flere Nyheder