Find den rette truck hos en forhandler

28 marts 2020 Astrid Pedersen

En gaffeltruck er et absolut must have i din vognpark til intern transport og logistik, hvis du bestyrer eksempelvis et lager eller en produktions hal. Med en gaffeltruck kan dit personale let og hurtigt transportere varer rundt på paller og løfte disse op på reoler flere meter over gulvhøjde.

Derfor er de fleste industrielle bygninger, post og lufthavns terminaler, lager haller og lignende også typisk forsynet med et antal gaffeltrucks i varierende størrelser og med forskellig kapacitet. Går en gaffeltruck i stykker, kan det påvirke work flowet og produktiviteten i dagevis. Og derfor er det vigtigt altid at have en plan for situationer hvor uheldet er ude, og du mister en gaffeltruck.

Køb eller lej gaffeltruck eller eltruck hos forhandler

Du vil i denne situation have glæde af hurtigt at kunne erstatte den defekte gaffeltruck med en ny én af slagsen – eller måske endda med en brugt gaffeltruck i god stand. Hos ProTruck A/S har du mulighed for at købe enten en ny eller en brugt gaffeltruck fra forhandlerens store maskinpark, som fortrinsvis betår af gaffeltrucks af mærket Hyster.

Hyster gaffeltrucks er kendt for deres soliditet og formidabel yde evne – og derfor kan du sagtens finde en brugt Hyster gaffeltruck som du kan have glæde af i mange år.

Har du blot brug for en gaffeltruck i en begrænset periode, for eksempel i forbindelse med sæson betinget spidsbelastning, kan du leje en brugt gaffeltruck hos ProTruck A/S. De dygtige medarbejdere hos ProTruck A/S er gerne behjælpelige når det handler om at finde den helt rigtige gaffeltruck, som passer præcis til dine ønsker og til din virksomheds behov.

Uanset om du er i markedet efter en ny eller en brugt gaffeltruck, og uanset om du ønsker at købe eller leje din gaffeltruck, vil du altid få en kundevendt og serviceminded betjening hos ProTruck A/S. Læs mere på protruck.dk

Flere Nyheder