Få op til 2.200 kr i skrotpræmie for din bil i Holstebro

07. marts / silje_hansen skrot

Har din bil været ude for en skade, eller er den blevet afvist i en synshal eller vil du mene at den har udtjent sin pligt som et vigtigt transportmiddel for familien, så er den stadig penge værd. Det er nemlig sådan at bilproducenterne har et ansvar i forhold til at sikre, at deres biler bliver nedbrudt på en ansvarlig måde. De alliere sig dermed de autoriseret autoophuggere, for at sikre sig at bilerne bliver skrottet på en ansvarlig og miljøbevidst måde. Hvis du derfor opsøger en autoriseret autoophugger, kan du få en hæderlig skrotpræmie for din gamle bil.

Det kan være forskelligt, hvad du kan forvente af skrotpræmie fra autoophugger til autoophugger. Dog kan du forvente at du ca. får 2.200 kr. skattefrit i skrotpræmie, når du vælger en autoriseret autoophugger. Det er dog vigtigt at din bil opfylder følgende kriterier, for at du kan få udbetalt en skrotpræmie. 

Hvad kræver det for at du kan få udbetalt en skrotpræmie?

Først og fremmest skal din bil være sidst registreret i dit navn. Her må bilen senest været afmeldt i juni år 2000. Det er naturligvis vigtigt at bilen har haft ansvarsforsikring som et minimum inden den er blevet afmeldt. Her må dit køretøj maksimalt veje 3.500 kg, for at blive godkendt til en skrotpræmie. Der må desuden kun være plads til maksimalt 9 personer inklusiv førersædet. Kan du krydse disse kriterier af, så er din bil godkendt til at få udbetalt en skrotpræmie på 2.200 kr.

Få afhentet din bil af en autoriseret autoophugger

Hvis du vælger byens autoophugger, der håndterer skrotbiler i Holstebro, kan du få hjælp til at få afhentet din skrotbil. Her kan du blot ringe ind og aftale et tidspunkt du ønsker at få afhentet din bil. Så får du den nødvendige hjælp til at registrere din skrotbil, så du både får afhentet din bil og udbetalt skrotpræmien.