Få lavet undersøgelser af dit sted som mekaniker

14 april 2020 Anders Lundtang Hansen

Med undersøgelser mener vi ikke den slags, hvor man får myndighederne eller andre ud til at undersøge, om tingene foregår efter reglerne på dit værksted som mekaniker.

Den slags skulle der helst ikke være brug for, og hvis de gerne vil komme ud at kigge på dit værksted, så skal de da bare selv komme, uden man behøver sende dem en invitation.

Nej, her er tale om undersøgelser, som du kan bruge til noget, men du vil nok udbryde som mekaniker, at du bestemt ikke bryder dig om den slags undersøgelser selv, når du er en privat person, men hold igen og læst færdig her, så vil du forstå.

Du kan nok huske i gamle dage, hvor man blev ringet op af en undersøgelsesgruppe, der skulle spørge dig om en hel masse, eller de sendte dig et skema, hvor du var “heldig udvalgt” og kunne vinde en smule for at deltage.

Nu om dage foregår den slags meget over nettet, da de fleste frabeder sig den slags opkald, eller de ikke tager telefonen, når der ringer et hemmeligt nummer, og det er da helt forståeligt – også du som mekaniker har sikkert gjort den slags.

De ringede altid højst ubelejligt, tit når man var ved at spise aftensmad med familien.

Men undersøgelses-skemaerne består endnu, og der er faktisk megen viden at få ud af det, fordi man både kan lave stikprøver, kvantitative og kvalitative undersøgelser ud fra dem, som man fandt i den første screening.

Der er en grund til, at mange firmaer bestiller den slags undersøgelser, og det samme kan du gøre som mekaniker, for den information, man får indsamlet fra et professionelt udført undersøgelsesskema, kan man ikke få fat på andre måder.

Derefter kan man tilrettelægge ens værksted og virke som mekaniker derefter, så man er fremtidssikret og kan pleje kundernes ønsker fremover.

Dette kunne for eksempel være til brug hos http://www.hemmetbilplejecenter.dk/ 

Flere Nyheder