En kabinescooter bringer dig nemt og behændigt omkring

12 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
En kabinescooter bringer dig nemt og behændigt omkring

Kender du det med, at du elsker den bil, du kører i, men den kan også være noget af et skrummel at manøvrere, dirigere og koordinere med, når man skal parkere eller køre rundt i små gader?

Så kigger du på din cykel, som er dejlig at tage små svipture i eller bare cykle langt, når man gerne vil motionere lidt og se lidt af landet med vind i håret – men den glæde fortager sig hurtigt, når det begynder at regne, og så kan man heller ikke have meget bagage med sig.

En knallert eller motorcykel er heller ikke lige dig, for du savner stadigvæk det element med at være i tørvejr og kunne sidde behageligt ned.

Svaret til dig i denne sammenhæng er nok at finde en gylden mellemvej, men hvad pokker kan det så lige være, for der er måske ikke noget umiddelbart svar, der lige ringer og melder sig i dit hoved?

Men det findes faktisk, og svaret hedder en kabinescooter.

Du kan næsten ud fra navnet regne ud, hvad du har med at gøre: det er en scooter, men den er formet, så man sidder inde i en kabine.

Det kan lidt til forveksling ligne en lille bil, som man har lukket luften ud af, så den er blevet endnu mere føjelig at have med omkring, køre på vejene og parkere med.

Du har nemlig stadigvæk det magelige i at kunne sidde ned og befærde et køretøj, men du har ikke mange blinde vinkler, kanter og andet karosseri at holde øje med.

Desuden kan du transportere flere ting i denne kabinescooter, end du ville kunne gøre det med en cykel eller en almindelig scooter.

Med lidt god vilje vil vi endda sige, at du kan tage på længere ture i sådan en og næsten holde ferie i den – du kommer i hvert fald ikke i vejen for andre med den.

Flere Nyheder