Beskyt karrosseri og undervogn mod rust med TekTrol

14 april 2020 Astrid Pedersen

Hvis du ønsker at forlænge din bils levetid, og samtidig sikre at den går glat gennem syn, er det en god idé at få behandlet såvel karrosseri som undervogn med rustbeskyttelse.

På den måde undgår du gennemtæring af de metalliske dele, og sikres, at de mekaniske dele i bilens undervogn ikke ødelægges af korrosion. Og hvis du vil være helt sikker på, at din bil er optimalt beskyttet, vælger du et autoværksted som behandler med TekTrol.

Hvad er TekTrol?

TekTrol er navnet på en virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af de bedste og mest effektive produkter til antirust behandling og undervogns behandling – nemlig TekTrol Antirust. TekTrol Mineralolier er en række produkter udviklet til – når de anvendes sammen – at give din bils undervogn og karrosseri den bedste mulige beskyttelse mod rust og korrosion.

TekTrol har også udviklet en række procedurer og metoder, som de autoværksteder, som anvender TekTrol Mineralolier til antirust behandling og undervogns behandling, er forpligtet til at følge. Dette inkluderer et særligt sprøjteskema, som beskriver hvilke produkter der skal anvendes og i hvilken rækkefølge de skal påføres.

Der ud over tilbyder TekTrol et garanti system, som benyttes i de autoværksteder hvor TekTrol antirust behandling behandling tilbydes. Dette garanti system går i al sin enkelthed ud på at bilen forud for selve behandlingen får sin generelle tilstand og beskaffenhed vurderet. Hvis bilen er i fornuftig stand, og de enkelte dele ikke er gennemtæret af rust, udstedes et garanti bevis til ejeren.

TekTrols rust garanti har en løbetid som spænder indtil bilens 30. leveår såfremt bilen bliver behandlet hvert fjerde år. Struer Undervognscenter vil rutinemæssigt indkalde din bil til antirust behandling med TekTrol, således at du ikke glemmer det, og så at din garanti kan opfriskes.

Du kan kontakte Struer Undervognscenter for et tilbud på antirust behandling med TekTrol på https://www.struerundervognscenter.dk/ 

 

Flere Nyheder