Anskaf dig viden om auto

14 januar 2019 Anders Lundtang Hansen
Anskaf dig viden om auto

Der er rigtig, rigtig mange ting, man skal vide, kende til og have forståelse for i en auto-verden, og med ‘auto-verden’ mener vi den, der har med automekanik at gøre i form af biler, motorcykler, campingvogne og meget mere i for eksempel København, slagelse, Fåborg, Odder og sådan set hele Danmark!

Hvis du ejer et kørekort, kan du nok huske den glæde, det indfandt sig hos dig, at du nu fremover kunne mærke friheden under dig i form af et par hjul, der piskede rundt for at transportere dig hen lige dér, hvor du ønskede det.

Men den frihed kom også med en pris, for selvom det var dyrt og slidsomt at tage kørekort, så er det vitterligt først nu, det gælder om at have styr på regler, love, begrænsninger og muligheder.

Det er dyrt at anskaffe sig et kørekort, men det er mindst lige så dyrt, hvis du mister det igen – og det kan ske hele livet igennem.

Det gælder ikke bare, når du kører for stærkt, eller hvis du skulle komme til at køre spirituskørslen. Man kan få en ubetinget frakendelse af kørekortet af mange årsager, og så bliver det atter dyrt at anskaffe sig igen – samt at betale en eventuel bøde.

Men de fleste mennesker, selv dem uden kørekort, ved jo godt, at man ikke skal køre for stærkt eller med for meget alkohol i blodet.

Men ved du så, hvad lovkravene er omkring slidmønsteret på bildæk?
Kender du til de bedste former for styrthjelme, der findes på markedet til motorcykler?
Hvilke supplerende spejle skal du sætte på din bil, før du kører med campingvogn?

Det er virkelig kun et minimalt udpluk af de ting, du om nødvendigt kan komme til at skulle lære at kende, når du ejer et kørekort.

Ikke alle emner er lige relevante for dig, og heldigvis medfører ikke alle sammen en bøde eller frakendelse af kørekortet ikke at kende til.

Men besøg for eksempel fartblog.dk, hvor du kan finde svar på stort set ALLE tænkelige problematikker, spørgsmål og finde tips omkring ‘auto-verden’.

Der kommer løbende flere artikler til.

Flere Nyheder