3 måder du kan gejle din knallert

01 november 2021 Steffen Petersen

editorial

Det er de færreste teenage drenge, som ikke har haft eller har en knallert på nuværende tidspunkt. Men hvordan skiller man sig ud fra gutterne, når de alle sammen har en Hot 50? Det er der flere forskellige måder hvorpå man kan gøre det, og i dette indlæg kommer vi ind på nogle af dem.

Få knallerten lakeret

En af de måder hvorpå man virkelig kan skille sig ud, det er hvis man vælger at få sin knallert lakeret. Her kan man nemlig være kreativ på en måde, så ingen andre kan lave noget der er tilsvarende. Det er nemt at lakere en knallert, og man behøver faktisk ikke engang at få en professionel til det, hvis man ikke går så meget op i det finish der laves.

Vil man gerne have en professionel til det, så kan vi anbefale https://www.kelaksupport.dk/knallertlakering, hvor de er skide dygtige til alt inden for lakering af knallerter.

Giv den nye håndtag på

Når man har fået lakeret sin knallert, så fungerer det ikke, hvis man ikke sørger for at håndtagene matcher farven. Derfor kan det være super fedt, hvis man tager ud og køber et par nye håndtag til knallerten, som er i den farve, som ens knallert er i. Det er dog vigtigt, at man køber nogen som passer til den model scooter man har, så gas håndtaget ikke sidder løst eller sætter sig fast.

Få lakeret dine fælge

Hvis man vil gå hele vejen, så kan man udover at få lakeret selve knallerten også få lakeret fælgene. Det giver et helt unikt udtryk, og det er med garanti noget som enten ingen eller meget få af dine venner kan blære sig med også at have. Hvis du selv vil lakere dine fælge, så skal du blot sørge for at bruge en god grunder inden du maler dem med den farve du gerne vil ende med.

Flere Nyheder