3 grunde til din bil skal til service

21 januar 2022 Steffen Hansen

editorial

Har du behov for et serviceeftersyn inden din bil muligvis går i stykker? Leder du efter et autoværksted i København og 3 årsager til at du kan have behov for et service eftersyn.

1. Smøreolie egenskaber

På et tidspunkt efter et antal kilometer vil smøreegenskaberne i motorolie nedbrydes, der kan godt være olie nok på motoren, men det olie der er kan måske ikke smøre længere. Der kan have samlet sig så meget snavs at det forhindrer bilen i at trække ordentligt eller i nogle tilfælde stopper det helt bilen i at starte.

autoværksted

2. Før fejltagelsen sker

Til serviceeftersyn bliver alle bilens funktioner tjekket igennem, så fejl kan blive opdaget før fejlen sker. Derfor vil det være et godt valg at tage på værkstedet før at der eventuelt sker noget drastisk på motorvejen, eller før du overhovedet kommer ud på vejen om morgenen på vej på arbejde.

Alle bilens egenskaber bliver tjekket igennem, der kan være mange fejl der kan forekomme på din bil, så derfor vil det være godt at få tjekket op på bilen hos din mekaniker.

3. Serviceinterval

Der er mange årsager til at tage til serviceeftersyn, hvis du er i tvivl omkring hvor ofte du skal tage til serviceeftersyn, så er det en god ide at kontakte dit nærmeste værksted for at få vejledning om hvor vidt din bil måske har behov for et eftersyn eller evt. nye dæk. Det er en god ide at tjekke op på hvad de forskellige værksteder kan tilbyde og hvilket mærke bil du ejer, kan også have betydning for det værksted du skal vælge.

Du kan også få service helt uden din nye bil mister sin fabriks garanti, om den så har bare har fået en lille skade eller den skal serviceres. Så kontakt derfor et Autoværksted nær dig for at finde ud af om dette kan være tilfældet for dig.

Flere Nyheder